Advertentie:Sign in to follow this  
Backpacker

Afstudeer-enquête zoek- en boekgedrag

Recommended Posts

Beste forumleden,

 

Ik volg de opleiding Tourism Management. Mijn afstudeeronderzoek gaat over het zoek- en boekgedrag van de Nederlandse vakantieganger. Hierbij onderzoek ik hoe de website van de Nederlandse touroperator Rebel Travel geoptimaliseerd kan worden. 

Mijn doelgroep: mannen en vrouwen in de leeftijdscategorie 40+. Ik zou het erg op prijs stellen als u mijn enquête wilt invullen. Het maakt niet uit of u wel of niet bij deze reisorganisatie een reis heeft geboekt. Mijn steekproefgrootte is 282 respondenten (huidige en potentiële klanten). Deze enquête bevat 20 vragen en is volledig anoniem. Het invullen van de vragen zal ongeveer 10 minuten in beslag nemen. De persoonlijke informatie die u verschaft wordt vertrouwelijk behandeld en zal uitsluitend worden gebruikt voor statistische doeleinden.

 

U maakt kans op 1 van de 10 reischeques t.w.v. 50 Euro. Als u mee wilt doen met de loting, noteert u dan alstublieft uw e-mailadres aan het eind van de vragenlijst. 

 

U kunt meedoen via onderstaande link:

http://www.thesistools.com/web/?id=500851

 

Alvast hartelijk dank!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertentie:

6 uur geleden zei Backpacker:

Sommige bodybuilders gaan graag op vakantie. Daarom wilde ik een poging wagen.

 

Sommige bodybuilders houden ook van dikke autos haha :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

jay cutler niet hoor, die is meer van de lage auto"s

 

sema2006-jay-gt2.jpg.d9019f417d7bbab8a78

Share this post


Link to post
Share on other sites
11 uur geleden zei alex:

jay cutler niet hoor, die is meer van de lage auto"s

 

sema2006-jay-gt2.jpg.d9019f417d7bbab8a78

 

Hahah hij rijd ook een mooie Ducati :D 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

 • Berichten

  • Ik sluit me aan bij Fit, ALLE combinaties zijn mogelijk! Kies wat voor JOU werkt!
  • Winstrol en Anavar zijn ook geen dingen die je helpen bij afvallen, Winstrol laat je droger LIJKEN omdat het water tussen je huid en je spieren verdwijnt. 

   En Anavar KAN inderdaad wat visceraal vet verbranden, maar dit weegt totaal niet op tegen eten onder je onderhoud en dus cutten zoals het hoort. Bodyfat verlagen doe je echt door je kcal te laten zakken.
   Tren-E kan best 12 of zelfs 14 weken hoor, is alleen omdat het een langere ester is, korte ester (Tren-A) 8 tot 10 weken inderdaad.
   Masteron zou ik altijd op 500 minimaal pakken, daaronder heb je maar weinig profijt van het echte uiterlijke effect wat het heeft. De beste dosis voor Masteron zou ik op 750 zetten.
   Met een cut zou ik Test ook niet zo hoog doen, 300 is dan meer dan zat, EN minder bijwerkingen

   Voor maximaal profijt van alles zou ik hieraan Proviron toevoegen op minimaal 50mg per dag, liever 100 zelfs. Proviron is ondergewaardeerd voor wat het doet  
  • Om de week injecteren is echt maximaal vanwege de opname tijd. Om de week heeft geen zin zoals @Shorty al aangeeft. Voor afvallen kun je een stack van test, tren, mast gebruiken. Het ziet er dan bijvoorbeeld als volgt uit: 600 test, 400 tren, 400 mast. 

   Test 12 weken
   Mast 12 weken
   Tren 10 weken

   Je kunt in plaats van tren ook kijken naar iets als clen of t3. Clen heeft voor sommige mensen wel wat vervelende bijwerkingen zoals hoofdpijn en trillende spieren, aangeraden word dus om laag te beginnen en langzaam op te bouwen. Hier zijn diverse schema' s voor te vinden.
 • Sponsors