Advertentie:

MuscleHoofd

Nieuw lid

Recommended Posts

Hallo,

 

ik ben Rik, 27 jaar en een x aantal jaar fanatiek bezig met voeding en bodybuilding.

Op mijn 20e besloten om een gym in te duiken en per direct eraan verslaafd en nooit meer langer als 2 a 3 achter elkaar er niet geweest door vakanties of tussendoor een break. 

Na 3 jaar het te combineren met feesten, zuipen en permabulk de omkeer gemaakt en voeding eens aan te pakken. Nu al ruim 4 jaar op schoon voedsel buiten de ene cheatday per week om😁🙈!

Afgelopen maart de Jbc 2017 gedaan als 1e wedstrijd en een ervaring rijker. Al mijn puppy vet eraf gekregen en nu weer schoon aan het bouwen aan een knal fysiek voor volgend jaar JBC. Was buiten de prijzen gevallen ( kwam 10 kilo massa te kort) en ga volgend jaar met een stuk meer massa terugkomen.

Jullie gaan meer van mij horen op dit forum, zal binnekort een wat duidelijkere log maken wanneer ik weer aan het blasten ben. Keep you on point

stats: 
1.87 m 
96 kg
8 a 9 % vet (gemeten met 4 punts meting)

  • Upvote 1

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites
Advertentie:

Ha rik! Welkom op het forum! :)

 

Gaaf dat je wedstrijden doet, ben benieuwd naar je log en eventuele fotos.

 

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden


  • Berichten

    •   Net nog iets nieuw uitgeprobeerd.   Een vegetarisch eiwitrijke hamburger.   Ingredienten: -1 Blikje rode kidneybonen. -1 ei -75 gr fijne havermoutbloem -1 blokje groetenbouillon -(optioneel) 30gr weipoeder zonder toegevoegde smaak -(optioneel) kippen- of spagettiekruidenmix -1 ui -(kaas, ketchup en hamburgerbroodje)   Bereiding: Mix de rode kidneybonen fijn met een mixer. Voeg het ei, de havermout, de bouillon en het weipoeder toe. Ik voeg er ook (een relatief grote) hoeveelheid extra kruiden aan toe. Spaghettikruidenmix of kippenkruidenmix is lekker. Dan de pan invetten met olijfolie en met een lepel wat van het mengsel in de pan scheppen en een beetje plat duwen. Niet te lang bakken. Tesamen of apart de versneden ui bakken. Broodje met kaas + ui + ketchup + de vegetarisch hamburger.   Resultaat: Dankzij de textuur en de kleur van de bonen ziet het resultaat er uit als echt hamburgervlees. De smaak is natuurlijk niet exact hetzelfde, maar is zeker lekker. Ik vind het allezins veel lekkerder dan de vegetarisch burgers die je in de winkel kan kopen. Havermout, bonen, eieren en weipoeder bevatten allemaal veel eiwitten. Bonen en havermout bevatten veel vezels. Er zitten geen extra suikers of onverzadigde vetten in. Dus zeer gezond !      
    •   Voor de gene die geen koffie drinken is pre workout de uitkomst  
    • Een maagzuur remmer zorgt ervoor dat je minder zuur hebt in je maag. Bijgevolg slechtere vertering. Mogelijk had je daar last van. Verder ben ik geen fan van pre workoutsupplementen. Ze verlichten alleen je portemonnee. De enige supplementen met een bewezen werking voor een training zijn whey, creatine en een tas koffie.  
  • Discussies

  • Sponsors

    Body en fitshop

    XXL nutrition