Advertentie:

Sign in to follow this  
Steyn

Beginnend powerlifter

Recommended Posts

Hallo iedereen,

 

ik train nu een jaar en twee maanden.

Ik ben net 17 geworden, 1,86m en weeg 87kg.

 

Ik zat er over te denken om misschien te gaan beginnen met powerliften. Nu wilde ik weten wat een beetje goede lifts zijn om met een powerlifting wedstrijd mee te kunnen doen.

 

Mijn lifts zijn:

Squat: 160kg

Bench: 105kg

Deadlift: 190kg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertentie:

Hallo leuk om te horen dat je wilt gaan powerliften voor wedstrijden! Je lifts zijn aardig goed voor je lichaamsgewicht en leeftijd dus met de nodige training zal je zeker wat kunnen behalen in je toekomst, vooral blijven doen dus! Gr

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zeker mooi al! Bench loopt klein beetje achter lekker zo door gaan dan komt het vanzelf. ( vanzelf met een knipoog natuurlijk) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Berichten

    • Hoi. ik heb veel bewondering en respect voor bodybuilders. de tijd die er in gestoken wordt om heel breed te worden en de discipline ervoor, daar kan ik inderdaad alleen maar bewondering voor hebben. ik wil graag massage gratis aanbieden om bodybuilders te laten relaxen. niet allen fysiek maar dan ook zonder financiële stress. ik vind dat het afgelopen mag zijn dat dingen altijd veel geld kosten.    
    • Kan je mij aub helpen met een goeie bron? Al een hele tijd opzoek en vind niets waar ik me goed bijvoel. alvast bedankt !
    • Hoi , ik zit ook te denken om aan lgd of rad-140 te beginnen. Ik heb alleen geen contacten om dit ergens met zekere garantie te halen, dat het de goede spul is. Hebben jullie tips? 
  • Sponsors