Advertentie:

Sign in to follow this  
Corst

TRT en Ostraine

Recommended Posts

Heren en Dames, 

Nog een paar weken en dan ga ik van start met MK2866... toch zou ik graag nog wat input hebben,, momenteel gebruik ik ook een TRT op dokters advies niet veel , genoeg om mijn Test niveau op te krikken naar normale waarden ( wat normaal is volgens de artsen dan), zou ik deze kunnen blijven gebruiken of heeft dat totaal geen effect tijdens de 12 weken kuur...

 

Gr

C

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertentie:

Hi Corst,

 

Sterker nog je hebt eerder geluk, normaal zakt met sarms je eigen test productie, maar omdat jij aan TRT doet zal dit niet gebeuren.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 uur geleden zei Fit:

Hi Corst,

 

Sterker nog je hebt eerder geluk, normaal zakt met sarms je eigen test productie, maar omdat jij aan TRT doet zal dit niet gebeuren.

 

Valt te bezien wat Corst zijn TRT-protocol inhoud. Als zijn circulerend testosteron 100% van injecties komt gaat er niets gebeuren. Als er ook maar iets van eigen produktie bij is of doordat er bijvoorbeeld alleen maar Clomiphene wordt gebruikt  dan denk ik dat dat toch beinvloed gaat worden. Niet?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zoals je het nu hebt Corstiaan, is het perfect! Gewoon de TRT door blijven doen, als je hiermee stopt zal het zelfs slecht voor je zijn!

 

Wat is je TRT dosis als ik vragen mag? Die krijg je wel wekelijks als het goed is? Veel artsen hebben helaas geen verstand van hormoonvervangingstherapie... 

 

Kan je me vertellen wat voor Testosteron je krijgt, hoeveel en hoevaak? 

 

Groeten Theo :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi, bedankt voor jullie reacties, ik smeer dagelijks 60 mg ( 3 pompjes ) van het merk androgel , de laatste keer bij een bloed meting was de waarde 13 dus op dit moment is die acceptabel volgens mijn arts

Edited by Corst

Share this post


Link to post
Share on other sites

"Acceptabel" inderdaad, niet echt hoog hoor. Ik persoonlijk zou een keer meer smeren, maar dat ben ik. 13 is niet om over naar huis te schrijven of iets. Ik zou eens vragen of je niet iets meer mag smeren. 

 

Wat is je VRIJE Testosteron? DAT is belangrijk eigenlijk.

 

Totale testosteron maakt niets uit als je vrije testosteron niet hoog is, want dan betekent het simpelweg dat je SHBG te hoog is. En dan heb je dus niets aan alle Testosteron gels etcetera, want het is geen actieve testosteron als het gebonden wordt door die SHBG.

 

De Ostarine erbij is, zoals al eerder gezegd, een hele mooie toevoeging. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Berichten

    •   Yes, ook waar. Alles wat we nemen is ergens ook een belasting voor ons lichaam.
    •   Het zit echt in mijn lower traps. Die achter mijn schouderblad zit. Bovenste traps waren wel hard en deden zeer bij aanraking maar had daar geen last van. Dat komt puur door de onderste.   Want het maakt niet uit in welke positie, ontspannen of gespannen dezelfde mate van pijn is aamwezig. Hetzelfde zeurende gevoel. Alsof er gewoon een knoop in zit.   Kwa oefeningen doe ik het nog "rustig" aan. Bij zowat elke oefening weet ik dat ik nog iets meer kg kan pakken. Of iets meer reps. Wat ik denk is dat ik het met de shrugs geforceerd heb. Maar de andere keren blijft me dan een raadsel.   Ik ga morgen weer trainen en dan zie ik wel of het minder of meer word. 
    • Hoe ik het lees en met ervaring van mensen om mij heen klinkt het eerder als pijntje in je schouder wat uitstraalt naar je traps en je daar de pijn voelt. Schouders zijn enorm blessure gevoelig. Je kan je hele trainingschema eens doorlopen en kijken bij welke oefeningen je wat last krijgt tijdens of erna. Kijken naar je lichaamspositie etc of je alles gewoon correct uitvoert. Als dat allemaal goed zit mss even je schouders niet trainen of zo veel mogelijk ontwijken. Kijken of het minder word daarvan. Het kan uiteraard ook overbelasting zijn omdat je lange tijd niet getraind hebt en nu misschien te hard weer bent begonnen. Is lastig te zeggen van een afstand haha
  • Sponsors