Advertentie:

Sign in to follow this  
Avatar

AAS wel of niet log.

Recommended Posts

Beste lezer's,

 

AAS is een gevoelig onderwerp om vele redenen en een ieder kan dus wel een reden bedenken waarom men het wel of niet zou moeten willen. Er is heel veel informatie te vinden wat verschrikkelijk ingewikkeld is voor 95% van de bevolking en ik hoor bij die 95%, en toch wil ik er meer van weten en ook een stukje ervaring delen. 

 

Een paar maand geleden heb ik een uitgebreide bloedonderzoek laten doen ivm diverse klachten en het gevoel dat er iets mis was. Mijn lever, nieren, bloedlichaampje's, vitaminen, ijzer en etc zijn gecontroleerd en zit overal goed tot zelfs perfect. Maar wat ik niet heb laten controleren zijn mijn hormonen om de reden dat ik niet alles heb verteld aan de HA. Uiteindelijk ben ik bij een psychiater terecht gekomen en nu gaat het eerst om slaap problemen in de hoop dat bepaalde klachten gaan verminderen en ik weer beter functioneer, mocht dit niet lukken wil deze arts verder kijken en heeft ook aangegeven dat hij zich niet per definitie aan de regels houdt indien zijn clienten (deel uit de porno industrie) daarmee beter geholpen zijn. Zo heeft hij dan ook een opsomming genoemd van hormonen waar problemen kunnen ontstaan en wat bekeken kan worden, er is dus ook geen enkel probleem om een grondig onderzoek te laten doen als het om die waarden gaat. 

 

Op dit moment heb ik WEER de klachten die passen bij een probleem met de hormonen, maar hoop dat ik het NU onder begeleiding kan doen zodat ik ook mijn waarden kan laten controleren door de arts. Slechts is het wel zo, dat IK verantwoordelijk ben voor wat ik doe en gebruik. Het is dus niet zo dat ik van hem medicatie ga krijgen voor deze problemen en indien er problemen zijn ik doorverwezen zou moeten worden. De laatste keer heb ik mijzelf dus geholpen met een blinde gok en in wanhoop, ik deed er alles aan wat ik maar kon en kwam hoe dan ook niet uit de ellende. Na een zekere periode van gebruik kon ik mijzelf met maximale inzet redelijk staande houden na die periode, maar daarvoor moest ik echt alles doen wat ik maar kon en wat uiteindelijk niet meer vol te houden was. Eenmaal die ommekeer ben ik nu nog geen jaar verder en weer helemaal terug bij af, ik ben dan ook alweer een geruime periode bezig om er alles aan te doen om weer fit te worden en uit de ellende te komen, maar het lukt mij niet. Ik eet gezond, ik probeer te bewegen wat ik maar kan, probeer op elke manier mijn slaap te pakken, doe feitelijk alles wat ik zou moeten doen om te kunnen functioneren. Maar helaas:

 

Ik kom aan zonder goede reden, ik heb totaal geen energie of fut meer om ook nog maar iets te doen, voel mij een complete emotioneel dweil, voel mij met de weken slapper en slapper worden, libido van een vaatdoekje, moeite met erectie's of vasthouden, geagiteerd en gedemotiveerd als de pest, herstel vrijwel niet van een training als het al lukt om te trainen, om de haverklap ziek en ellendig in mijn lichaam, ik begin er als een marschmello uit te zien met klungelige bungelende ledematen, een volle A cup en echt verschrikkelijk maar dan ook verschrikkelijk op en uitgebrand dat de wereld van mij wel mag vergaan en ik er vree mee heb. 

 

Nu weet ik dat ik van mijzelf al een laag Test heb als ik naar het verleden kijk, weinig baardgroei, vrijwel geen okselhaar, vrijwel geen agressie of libido en etc. Hoe vaak ik al te horen heb gekregen dat iemand zij dat ik een mietje ben of zwak of wellicht homo (no offence) en etc. Maar als ik maar maximaal mijn best deed, dan viel het allemaal nog wel mee, maar dan liep ik ook consequent op mijn tenen met als gevolg (en zoals nu weer) een volle burn out. En dat ik dan keihard mijn best moet doen dat vind ik niet erg, maar om er nu weer uit te komen is verschrikkelijk zwaar of al dan niet vrijwel onmogelijk. 

 

Over twee weken vraag ik een uitgebreid onderzoek aan voor mijn hormonen en in tussentijd hoop ik dat de slaapmedicatie nog een gunstig effect heeft voor mij. Dus dit verhaal gaat vervolg worden en wil het nu ook goed doen ipv weer de spuiten er maar in jassen in wanhoop terwijl ik geen fuck idee had waar ik mee bezig was (het werkte toen geweldig). Dit keer wil ik het goed doen. 

 

 

 

Edited by Avatar

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertentie:

Zonder dat ik mij echt bewust was van wat ik had gedaan had ik ook niet echt in de gaten wat er zou gaan gebeuren. Zonder na te denken ging mijn leven steeds beter en kreeg ik veel meer energie en voelde mij echt 10x beter dan daarvoor. Op een dag storte ik ineens in, niet omdat het niet meer werkte maar omdat er iets gebeurde waar ik nooit bij stil had gestaan, ik kreeg een odol en verbaasde mij daar totaal over dat het gebeurde. Ik had dat al niet meer sinds mijn pubertijd en wist even niet wat mij gebeurde en besefte ineens dat het dus echt werkte en de tranen stonden ineens in mijn ogen. Ik begon mij zo extreem anders te voelen terwijl de dosis vrij laag was naar mijn idee (zeg eens 250mg) maar het verschil was absurt aan het worden. 

 

Ik ging met plezier naar de sportschool, ik kon heerlijk slapen, deed zonder absurde moeite de dingen overdag en mijn werk. Ik was niet meer de "homo" vriend maar een normale man. Ik had geen agressie, maar toonde gezonde assertiviteit. Mijn hele leven als man zijnde begon ineens op gang te komen dat ik besefte dat er wellicht al tig jaren iets flink mis was. Het was niet overdreven en werd niet sterk of rare bijwerkingen of wat dan ook, maar ik was gewoon gewoon naar mijn idee zoals het hoort. 

 

Ik kreeg de indruk dat na mijn puber periode het hele leven een moord opdracht is geweest en het alleen maar overleven is geweest. Ipv weggekropen in een hoekje stond ik ineens midden in het leven. Het verschil was zo verschrikkelijk groot....... 

 

In een periode van 4 maanden ben ik toen 15 kilo afgevallen en een mooie conditie en kracht opgebouwd voor mijn doen, ik heb daar nog heel lang heel veel profijt van gehad maar het takelde wel heel langzaam weer af. En een nakuur of iets....... had er geen idee van dus ook niet gedaan. Nu wete ik dat men standaard zegt dat je de boel dan plat legt, maar ik heb letterlijk dus meer dan een jaar profijt gehad en totaal geen dip gevoel of iets daarna. Wellicht omdat het een hele lange (ester? iets met super trage afgifte) afgifte heeft gegeven (nebido).

 

Nu ik iets meer weet snap ik dat het niet juist was, maar uiteindelijk heeft het mij wel heel veel goeds gebracht nadien. In mijn situatie heb ik dan ook niet het gevoel gehad dat de boel plat lag daarna...... Maar goed, ik heb het in wanhoop gedaan zonder het aan 1 iemand te vragen of te vertellen. 

 

Edited by Avatar

Share this post


Link to post
Share on other sites

Inmiddels ben ik een waslijst aan het aanleggen met zaken wat ik aan het uitzoeken ben en ergens in het geheel kwam ik tot een zekere ontdekking wat ik eerder totaal niet begreep. Shorty vertelde in een onderwerp dat je niet iets moet proberen te fixen wat goed is. Dit was voor mij intersant om daar verder op door te zoeken en past bij het log van wel of geen AAS, immers wil ik nu weten hoe of wat en waarom je iets wel of niet moet doen. Nu ben ik nog steeds een absolute leek, maar het is ook leuk om de ontwikkeling te zien van iemand die wellicht ergens aan gaat beginnen.

 

Testosteron, vrije Testosteron en SHBG. Ik heb daar nu tegen over staan als ik spreek over een tekort: Estradiol, GnRH, LH, Oestrogeen  en Cortisol. Ik begrijp nu dat er iets is met aromatiseren, eiwitten en synergie tussen middelen Iets kan elkaar versterken, maar ook opheffen. O ja, DHT was iets mee. 

 

Het fascineerde mij dat denken dat je een Test tekort hebt, helemaal niet zo hoeft te zijn. Als ik Test toevoeg maar deze zich direct gaat binden aan iets.... dan kan het wellicht zijn dat de vrije test helemaal niet veel gaat veranderen. Anti oestrogeen.... En de LH en GnRH gaan dan naar de klote..... En iets zet zich om in DHT doordat....... Dus ik kan bijvoorbeeld ruim voldoende test hebben, maar te weinig vrije test. Daarom is dat bloedonderzoek dus ook zo van belang voor mij. 

 

HCG ben ik totaal nog niet echt tegen gekomen in mijn zoektocht en ontdekkingen, behalve dat het met zwangerschap te maken heeft. En dat je het perfect moet afstemmen met de heilige drie-eenheid als je met kuren begint. Owww en circadiaans ritme :) 

 

Testosteron is de basis, SHBG is binding met eiwitten waardoor een deel niet beschikbaar is, de rekensom geeft vrije Test aan wat ik goed wil hebben. Ik moet dus beter uitzoeken wat slaapgebrek en hoge stress doet met SHBG. En dat heeft dan te maken met Cortisol, Oestrogeen en Estradiol denk ik voor nu. En Estradiol heeft invloed op LH en GnRH wat de eigen Testproductie plat kan leggen. En test kan aromatiseren naar Oestrogeen en Estradiol. Dus meer toevoegen van Test kan je eigen Test plat gooien, terwijl ik wellicht voldoende test heb.

 

@Shorty Ik moet je nu toch echt wel groot gelijk geven dat zomaar Test toevoegen niet per definitie het juiste antwoord is en dat je dan iets probeert te fixen wat wellicht gewoon goed is met allemaal nare gevolgen van dien. Ha, die zag ikzelf totaal nog niet aankomen!  

 

 

Al met al, ik leer stevig door en kom er vanzelf achter hoe het werkt (voor 23 oktober in elk geval). DUS NIETS VERKLAPPEN!!!!!! 

 

 

 

 

 

PS: mijn voorlopig (ruwe) onderzoek lijstje wat ik probeer uit te werken en te begrijpen. 

 

Testosteron

Vrije Test.

Cortisol

Estradiol

GnRH

LH

Oestrogeen

SHBG

DHT.  -   Dihydrotestosteron

Oestriol

DHEAS

HCG - Human Chorionic Gonadotropin

Aromatiseren

Globuline

Albumine

Esters

Androgeen receptoren

Test Cyclus

Circadiaans ritme

EDC’s

Androgeen middel

Aromatese remmer - AI

Leydig cellen

Clomifeencitraat

FSH

 

Edit: hCG gedraagt zich als LH.  / hypofyse. Wacht ff, mijn hersenspinsel is aanwezig.... waarom geen hCG gebruiken tijdens een kuur als je weet dat je bijvoorbeeld met x AAS je testikels laat krimpen waardoor je (los van vruchtbaarheid) minder test kunt aanmaken.... (moet ik beter uitzoeken maar klinkt logisch). En als je al hoog in vrije test zit, dan kan een beetje test (a 250mg) niet direct alles platleggen. Maar wat stelt 250 dan voor op een normale/hoge test (afhankelijk van leeftijd) van eigen productie.... Dan zou het niet logisch zijn en kun je maar beter meer gaan gebruiken. #Hersenspinsels. 

 

En een AI is bedoelt om iets niet om te zetten, dus je wilt geen test omzetten naar Oestrogeen of Estradiol of oestriol..... de hCG gebruik je dan wat eerder.... en je wilt een AI (nolvadex... of PTC) omdat je eigen test deels plat ligt aan het einde en alles wat er nog is direct wordt omgezet in de slechte hormonen die je niet wilt. AKA je wordt direct een pudding zakje en alles is dan weg.

 

En voordat je ballen echt krimpen wil je dus de hCG..... want..... en dat gebruik je eerder omdat.... Ik zie een soort curve. En Zoals Test op gang komt, komt hCG ook op gang, en komt een PTC ook op gang. Dus dat is de drie-eenheid?......  En de timing dus. en timing is ook deels Circadiaans ritme, dus nabootsen en daarom veel vaker zetten. Maar dat wil niet iedereen dus doet met de lange esters.... En esters heeft te maken met de olie waarin iets opgelost is. 

 

Bloedplasma.....  Eiwitten....Binding. 

Globuline

Albumine

Fibrinogeen

 

Leydicel....

DHEA

FSH

LH

 

Waarden.....

 

nmol/l

g/l

pg/ml

ng/dl

ng/100ml

pmol/l

 

Insuline - eiwit - test. - vervoer. 

 

Edited by Avatar

Share this post


Link to post
Share on other sites

Je kunt me eventueel een berichtje sturen, dan krijg je mijn skype naam en dan kunnen we er eens uitgebreid over praten. Als je daar interesse in hebt dan. Mondeling is dat veeeeeel makkelijker uitleggen allemaal. ;)

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gaan we wel doen, maar ik moet eerst even mijn basis opbouwen omdat ik anders jouw en mijn tijd ga verspillen. Ben nog even een weekje nodig zodat we tenminste een waardig gesprek kunnen voeren. 

Savant - Burgertime (Savant theme) YT

 

 

Heb je nog een specifieke voorkeur voor een onderwerp? In die zin dat wij elkaar niet gaan uitleggen dat een goudvis oranje is :) 

Edited by Avatar

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 uur geleden zei Avatar:

Gaan we wel doen, maar ik moet eerst even mijn basis opbouwen omdat ik anders jouw en mijn tijd ga verspillen. Ben nog even een weekje nodig zodat we tenminste een waardig gesprek kunnen voeren. 

Savant - Burgertime (Savant theme) YT

 

 

Heb je nog een specifieke voorkeur voor een onderwerp? In die zin dat wij elkaar niet gaan uitleggen dat een goudvis oranje is :) 

 

Informatie verspreiden en mensen voorlichten voordat ze TRT of een kuur gaan doen, is in mijn optiek nooit tijd verspillen. Mag altijd!

 

Het onderwerp waar jij het liefst iets over wil weten!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu heb ik een aantal interessante dingen gevonden, maar dat levert mij geen persoonlijk voordeel op. Ik ben gaan nadenken over jouw expertise maar dat vervaag ik toch wel binnen no time en is voor jou en mij uiteindelijk geen uitdaging. Dus ik wil iets weten wat ik niet voor 23 oktober zelf kan vinden of weten. 

 

Nu weet ik niet hoe slim jij bent en wat voor kennis jij hebt, maar wat ik heb gezien heeft nog niet indruk op mij gemaakt. Wat jij verkondigt kan ik tot nu toe ook wel vinden en kan zelfs een stukje nuance daarin brengen. Getuige hoe jij naar Peter reageerde dat jij zijn berichten wel zal wissen als hij geen gefundeerde argumentatie geeft of in redelijkheid peer revieuwd onderzoek als fundering aanbiedt (maar daar slacht ik je later wel op af) reageert, verwacht ik dus wel wat meer dan een simpele opsomming. 

 

Ik wil dat we een waardig gesprek kunnen hebben en daarom ben ik van mening dat ik ook eerst mijzelf moet voorzien van degelijke kennis. Ik heb dus nog geen specifiek onderwerp waarin ik jouw advies nodig ben, en uiteraard begrijp jij dat wij elkaars tijd niet willen verspillen! 

 

 

 

 

 

 

 

 

Edited by Avatar

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik ben weer een stuk verder @Shorty, ik hoop dat ik over een dag of 7 op een redelijk niveau zit om wat meer diepgang te geven in het gesprek. Het is nog een flink knutselwerk tot nu toe en verwacht dat ik dan ook wel vragen heb die wat lastiger zijn (althans voor mij heel erg lastig zijn) ik verheug mij er op!  . Tot nu toe is dit mijn kladblok:

 

Je kunt de deze bijlage pas zien als je bent ingelogd.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Avatar

Helemaal goed. Ik hoor het wel van je wanneer je een gesprek wilt waarin ik je alles uit zal leggen. 

 

Je gaat me overigens nergens "op afslachten". Dat hoeft helemaal niet namelijk. We spreken elkaar wanneer je me nodig hebt.

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lol, afslachten klinkt idd een beetje raar. Laat het mij anders formuleren: Ik wil hier veel van leren en dan lekker kunnen discussiëren over bovenstaande onderwerpen en verheug mij als ik ook op den duur (maar dat gaat langer duren) ik ook een beetje meer kennis heb van onderzoeken, die dingen zijn zo lastig te interpreteren tot nu toe. 

 

Fijn dat je mij wilt helpen, top man en waardeer dat! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik kon weer eens niet slapen en de medicatie doet niets meer, vernam het gisteren al dat ik er nu doorheen ga.

 

Wel dus, ik werk nu met een 3d mind map en dat is erg prettig. Anders heb ik weinig overzicht en voordat ik het weet hangen de muren vol met dingen waar ik mee bezig ben en uitzoek. Inmiddels durf ik te stellen dat ik geen leek meer ben en kom nu een beetje op gang. Na een paar uur slapen wil ik alle soorten er door rammen en heb een schema aangemaakt voor halfwaarden, detectie tijden, aromatiseren, de afgeleide soorten, bindingen en nog wat pruts werk op de achtergrond. 

 

Ondertussen is mijn kladblok flink gedefragmenteerd en maakt nu steeds meer logica en daarmee samenhang. Kom nu langzaam in mijn hyperflow inmiddels. 

 

Wat ik fascinerend vind is dat met de minimale kennis ik nu inzie dat wat ik heb gedaan 10x beter had gekund. En ik leer nu een beetje meer over stacken en waarom iets wel of niet past bij elkaar. En hoe de ballen werken met vruchtbaarheid is intersant, ik wil gene kinderen dus heb iets meer opties daardoor. En het feit dat mannen voor het esthetisch belang middelen nemen omdat de balletje's anders een beetje klein zijn, dat is dan ook weer intersant. 

 

Wat mij nu ook opvalt is dat na een beetje werk ik dingen anders ga zien, in eerste instantie zie je orals en injects gericht op Steriods. Dan leer je ene beetje over PCT maar die wereld van al die vreemde doosje's die je op websites ziet zijn veelal (ondanks het lijkt dat men weet waar men het over heeft) ineens heel anders. Immers een voorbeeld kuur kopiëren kan een illusie zijn dat iemand weet waar hij het over heeft. En wat mij zo aanspreekt is dat je zonder het toedienen van Test je eigen vrije test idd kunt ophogen door een omweg. 

 

Afijn, ik begin een beetje een samenhang te zien en leer stug door. Maar met de informatie die ik nu heb.... Potje Proviron en Nolvadex..........

 

 

17-10-2019 10:40 afspraak (online) bij huisarts gemaakt voor hormonen test. 

 

 

 

 

 

Edited by Avatar

Share this post


Link to post
Share on other sites

Slaapgebrek, vandaag ga ik niets uitzoeken. Geen idee meer hoe ik bij nolvadex uitkwam, gewoon te moe om nog helder na te denken. 

Edited by Avatar

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dat wou de huisarts dus allemaal niet meten. Morgen naar een andere arts toe met het papiertje en verwacht dat hij wel alles wil laten controleren. Ik dacht ook dat de huisarts het totale pakketje voor test. had aangevraagd. En ik weet dat ik op een "fit" moment het heb laten controleren. 

 

Afijn ik heb een legitieme reden om meer te laten controleren en al helemaal gezien mijn klachten. Morgen laat ik wel weten hoe de andere arts reageert.

 

Dit wil ik laten controleren.

 • ASAT
 • ALAT
 • Gamma-GT
 • Creatinine
 • Cholesterol
 • Testosteron totaal
 • Testosteron vrij
 • SHBG
 • Albumine
 • LH
 • FSH
Edited by Avatar

Share this post


Link to post
Share on other sites
29 minuten geleden zei Avatar:

Dat wou de huisarts dus allemaal niet meten. Morgen naar een andere arts toe met het papiertje en verwacht dat hij wel alles wil laten controleren. Ik dacht ook dat de huisarts het totale pakketje voor test. had aangevraagd. En ik weet dat ik op een "fit" moment het heb laten controleren. 

 

Afijn ik heb een legitieme reden om meer te laten controleren en al helemaal gezien mijn klachten. Morgen laat ik wel weten hoe de andere arts reageert.

 

Dit wil ik laten controleren.

 • ASAT
 • ALAT
 • Gamma-GT
 • Creatinine
 • Cholesterol
 • Testosteron totaal
 • Testosteron vrij
 • SHBG
 • Albumine
 • LH
 • FSH

 

Waarom je fucking oestradiol, prolactine en progesteron niet? Pak die dan ff mee xD heb je in elk geval EEN waarde. Hoef je straks nooit ergens om te gokken.

 

Voor de rest helemaal mee eens.

Waarom wilde de huisarts je vrije testosteron niet laten meten? Geen enkele reden om het niet te doen...

 

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bedankt voor de tip en neem het mee!

 

De huisarts had zelden in zijn 40 jarige carrière iemand op Test. laten controleren en had het nog nooit meegemaakt dat iemand laag zat. Daarnaast weet hij er ook gewoon niets vanaf, immers is LH en FSH puur vrouwelijke hormonen en heeft dat niets met een man te maken. Dus ik heb verder nergens naar gevraagd meer en dacht dat ik in elk geval de T.vrij en SHBG er ook bij had zitten. 

 

Verder ben ikzelf in het begin heen gegaan met het verhaal dat ik zo verschrikkelijk slecht sliep en allemaal klachten had daardoor, dat ik vrijwel om de dag wel een paar borrels dronk om nog te kunnen slapen. In die gedachte was het dus volgens hem een soort burn-out en stelde hij verslaving specialistische zorg voor zodat ook mijn slaapproblemen daar aangepakt konden worden. En dan zou de onderliggende problematiek die mogelijk speelde daar behandelt kunnen worden. Doordat dit zijn voorgeschiedenis is, denk ik dat alles nu op de psyche wordt afgeschoven door hem en het achterlijke is dat ikzelf ook dacht dat daar het probleem zat. Terwijl ik dit probleem al veel eerder heb gehad en het in de loop der jaren weer veel slechter is geworden omdat ik het niet meer vol kon houden om constant te presteren. 

 

Nu heb ik dus een arts van de verslavingszorg die zelf absoluut niet gelooft dat het een burn-out is of dat therapie mij gaat helpen, maar dat ik eerst moet zorgen dat ik weer normaal ga slapen en dat mijn problemen dan opgelost zijn. Daarom kreeg ik van hem Serequel, wat dus niet werkt, maar was hij niet bang om het te hebben over hormonen en gaf aan niet direct volgens de regels te werken. 

 

Maar nu is de ellende dat er nog een maatschappelijk werker is die het aanstuurt op domweg niet een goed dag en nachtritme en etc, dus die wil dat ik vrijwillig voor een poosje in behandeling ga om dat aan te pakken met de gedachte dat ik dan weer 100% in orde ben. Al met al is het nu een klote verhaal aan het worden en moet ikzelf gewoon zorgen dat ik zo snel mogelijk nu die bloedonderzoeken laat uitvoeren met de gedachte (en ergens het ook wel weet) dat daar iets mis is. 

 

Wordt vervolgt. 

 

Edit: Mijn grootste frustratie is dat ik mijn hele leven relatief goed heb gefunctioneerd naar mijn idee, maar dat ik in de loop der 10 jaar afzakte naar een put. Toen gebruikt en vervolgens alles op alles gezet om gezond en sportief te leven en vervolgens weer 3 a 4 jaar verder weer tegen die put aan en niet meer harder kan lopen dan ik heb gedaan. En de laatste maanden vreet dit geestelijk aan mij dat het niet meer lukt om nog een tandje harder mijn best te doen. 

 

Het enige wat ik denk is die spuit er maar in rammen want dan ben ik binnen twee week van alle klachten af. Maar ik wil het nu goed doen dus maar eerst weer het nieuwe bloedonderzoek afwachten.

Edited by Avatar

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heeft iemand een idee waarom mijn CK iets te hoog is? Ik heb voor het onderzoek 2 weken niet getraind. 3 oktober helemaal kapot gegaan (het was totaal op) en toen twee weken rust en op 17 oktober nuchter tegen 10:00 geprikt. En toch nog een minimaal verhoogde CK ? Als het om spierschade gaat had mijn CK toch allang moeten herstellen naar een normale waarde? En kan dit een reden zijn dat ik elke keer na inspanning koorts heb?

 

Over twee weken moet ik weer prikken op CK en heb nu een nieuwe lijst liggen voor bloedcontrole met alleen maar Algemeen en CK. (van de huisarts) 

 

Edited by Avatar

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik zou ook Schildklier T3 en T4 opnemen in die lijst. Samen met Testosteron zijn dat de hormonen die je laten voelen dat er iets niet klopt.

Wat je ck betreft klopt het dat die stijgt na een forse training. Aangezien dat je niet getraind hebt de dag voordien kan je dat al uitsluiten. Wat nog een mogelijkheid is is dat het labo dat je bloed onderzocht lagere referentiewaarden hanteert. Soms is de maximale waarde 240.

 

Wat je testosteron betreft ben ik vrij zeker dat je symptomatisch bent voor dat hormoon. Je ADAM score wijst toch al in die richting.

Bekijk hieronder eens de waardes van iemand waarvan ik weet dat hij vrij is van symptomen. De waarden van zijn vrije test liggen een pak hoger dan de referentiewaarden die gehanteerd worden en die zijn nog laag te noemen in trt normen. Zijn totale Test is ook nog laag als je weet dat die normaal ergens moeten liggen tussen 42 nmol/l en 55 nmol/l. Vergelijk dit maar eens met jou totaal testosteron. En nee het is geen bodybuilder. 

 

 

Je kunt de deze bijlage pas zien als je bent ingelogd.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hallo avatar,

 

CK kan niet te hoog zijn door het sporten. Daar zit dan te veel tijd tussen. 
Als je bepaalde medicatie slikt kan je CK ook verhoogd zijn. 

 

koorts net na het sporten kan door oververhitting zijn. Maar je lichaamstemp gaat altijd wat omhoog bij een training. 

Je moet je temp dan 1 uur na het sporten meten dan weet je of de koorts aanhoudt. 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
28 minuten geleden zei Fitmeid:

Hallo avatar,

 

CK kan niet te hoog zijn door het sporten. Daar zit dan te veel tijd tussen. 
Als je bepaalde medicatie slikt kan je CK ook verhoogd zijn. 

 

koorts net na het sporten kan door oververhitting zijn. Maar je lichaamstemp gaat altijd wat omhoog bij een training. 

Je moet je temp dan 1 uur na het sporten meten dan weet je of de koorts aanhoudt. 

 

 

Das nog eens nuttige info. Dat over de CK wist ik eerlijk gezegd niet, dat die omhoog kan gaan door medicatie. Dat is dan zeker weten door de Seroquel. Of neem je nog wat anders?

Share this post


Link to post
Share on other sites
20 minuten geleden zei Avatar:

Die paar dagen Sq zou het vast niet gedaan hebben :) Maar dan nog is de overwaarde niet echt interessant. 

 

Ezeltje prik?

 

Je kunt de deze bijlage pas zien als je bent ingelogd.

 

Als het morgen heel raar loopt.......   

 

Ik zou godverdomme van alle ellende af zijn als ik het doe! Niet voor mijn libido, niet voor mijn psyche, maar zodat ik weer fit ben en kan trainen. Dat ik weer slaap en energie heb. Dat ik weer kan afvallen en gezond ga worden. 

 

Die hele bulschit van libido en geestelijk toestand interesseert mij werkelijker geen hol meer. Het hele gejank over wat vet aanzetten of wat dan ook zal mij een zorg zijn! Mijn lichaam verteerd en ik voel mij zo ellendig! 

 

 


een prik AAS gaat je niet helpen met je fit voelen. Dat is iets wat je zelf moet doen en niet met een “prik”....

je lichaam “verteerd” waarschijnlijk door 

de medicatie. Te weinig test zorgt niet voor de CK waardes dat is iets anders wat dat doet. Als ze CK waardes door test komen dan moet elke vrouw daar problemen mee hebben.... 


 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this