Advertentie:Sign in to follow this  
Spambod

from Russia with love

Recommended Posts

Hi Guys!!

 

Ik ben Spambod, dat is natuurlijk niet mijn échte naam haha. Die houdt ik liever geheim. Ik kom namelijk geregeld op wedstrijden en ik wil dan liever niet herkend worden. Daarmee ook meteen mijn doel. Ik wil wedstrijdatleet worden. Ik ben al goed onderweg. Op dit moment ben ik weer aan het blasten, testo en mast. Doel van deze blast is cutten. Oja, ik cruise & blast, off gaan is voor homo's haha. 

 

Ik train via progess overload. Ik probeer elke training te plussen en ga elke laatste set tot falen. Niet tot falen gaan is voor mij als seks met condoom lol.

 

Ik hoop dat ik hier nog wat kan opsteken, hebben jullie nog hulp nodig bij iets dan let me know!!!

 

Hier nog een foto van mijn shape tijdens de blastkuur aantal weken trug.

 

Nou we spreken ons!

 

 

4E65EC38-613E-40F6-B3F0-8D406F87A321.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertentie:

Welkom gozer, op het chillste forum van Nederland en België. (Ook best wat Vlaamse gasten hier namelijk)

 

Hoeveelste cycle is dit en welke doseringen gebruik je man? Mast worden vaak verkeerd gebruikt namelijk ;) Leeftijd en stats? Ben benieuwd!

 

Groeten!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mijn eerste reactie "Hmm spambot? Wtf!" tot ik je bericht las! 

 

Welkom op het forum kerel :)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Holy fuck. Waarom in VREDESNAAM 1000mg Test? Dat zorgt er alleen voor dat je een waterbommetje wordt en zet je op een zeer hoge kans op Gyno. :(

 

Ben je aan het cutten? Want Masteron zorgt niet voor spiermassa, alleen voor die "look". In een bulk doet het echt helemaal 0 voor je, dus dat zou pure zonde zijn om hem dan te doen :o

 

Groeten!

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Berichten

    • Welkom Ramon.  Op deze site zul je vast en zeker de gewenste kennis op doen.   Succes!
    • Hey allemaal, hierbij even een korte introductie over mij.   Ik ben 21 jaar oud en ben 4,5 jaar geleden in aanraking  gekomen met fitness en krachttraining. Vrijwel direct was ik erg fanatiek aan het trainen, maar als ik hierop terugblik was dit ver van efficient. Ik vind zowel het sporten als het voedingsaspect leuk aan deze tak van sport. Erg interessant waartoe je lichaam allemaal in staat is. Ik heb een kleine twee jaar Sportkunde gestudeerd aan de Hanzehogeschool in Groningen en heb ook een opleiding tot sportmasseur gevolgd en afgerond. Na deze twee jaar heb ik toch besloten om te switchen van opleiding en nu studeer ik verpleegkunde, ook dit aan de Hanzehogeschool in Groningen.   Mijn huidige statistieken: Lengte: 183cm Gewicht: 86kg Squat: 165kg Bankdruk: 135kg Deadlift: 170kg   Mijn doelen wanneer de sportscholen weer open gaan zijn: Het versterken van mijn squat, deze wil ik graag naar 180kg hebben.  Mijn deadlift verbeteren. Mijn techniek zit goed, maar op een of andere manier vind ik het lastig om mijn kracht er in kwijt te kunnen. Bovenlichaam op hypertrofie verder trainen.
  • Sponsors