Advertentie:

Sign in to follow this  
Cedric Gunter

Even voorstellen, Cedric Gunter

Recommended Posts

Mijn naam is Cedric Gunter,

Ik ben onlangs afgestudeerd als Sportkundige en ben nu werkzaam als ZZP’er. Vanuit mijn passie voor sport heb ik mijn eigen bedrijf CG coaching opgericht. Ik help sporters om hun fitness- en voetbaldoelstellingen te behalen. Dit doe ik in de vorm van personal training en (online) voedingsbegeleiding. Tevens geef ik voedingsvoorlichting en fysieke training bij de jeugdopleiding van Sparta Rotterdam en Topsport-coaching. Deze kennis en kunde wil ik ook overdragen aan zoveel mogelijk andere sporters. Ik plaats informatieve posts op mijn Instagram en daarnaast wil ik ook een blog gaan starten op mijn website. Via deze community hoop ik eveneens veel vragen te kunnen stellen/beantwoorden over voeding en fitness!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertentie:

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

 • Berichten

  • Heb altijd getraind en gedieet maar in 2019 nam ik t heel serieus met gekke resultaten. ( zie foto )

   2 jaar later ben weer bijna 10kg aangekomen.

   Ik wilde ff extreem doen en beginnen met 1800 kcal per dag ( 180-200 gr eiwit ) want wilde gwn snel wat kwijt.

   Eerste 1,5 kilo zo kwijt natuurlijk. Maar nu schommel ik de hele tijd tussen 87,9 en 87,4. Steeds op en neer. Terwijl ik me gewoon goed houd aan mn calorieen tellen. Ik weeg alles. En doe 10 - 15 min cardio na mn training. Train 4 x per week.

   Wrm gebeurd dit? Kwil niet nu 1700 gaan eten
  • Als Belg ook mactropin bestelt gezien ik veel in NL kom. Maar voel er inderdaad niet veel van. 
      
  •   Niet iedereen is comfortabel met foto's maken van zichzelf en het op internet plaatsen. Maar dat ter zijde is hij ook nog lang niet klaar met zijn kuur.    Ik heb nooit foto's geplaatst en zal ik ook niet doen. maar ik begon op 1m67 met 65 kg en heb in de afgelopen 6 jaar met SARMs en anabolica 19 kg gewonnen. (Hetzelfde vetpercentage als wanneer ik 65 woog)   Dat moet qua resultaten ook voldoende zeggen bijvoorbeeld? Als iemand maar gains gemaakt heeft en niet omhoog geschoten is in vet, zeg ik: "Cycle geslaagd!!"
 • Sponsors