Advertentie:Sign in to follow this  
Cedric Gunter

Even voorstellen, Cedric Gunter

Recommended Posts

Mijn naam is Cedric Gunter,

Ik ben onlangs afgestudeerd als Sportkundige en ben nu werkzaam als ZZP’er. Vanuit mijn passie voor sport heb ik mijn eigen bedrijf CG coaching opgericht. Ik help sporters om hun fitness- en voetbaldoelstellingen te behalen. Dit doe ik in de vorm van personal training en (online) voedingsbegeleiding. Tevens geef ik voedingsvoorlichting en fysieke training bij de jeugdopleiding van Sparta Rotterdam en Topsport-coaching. Deze kennis en kunde wil ik ook overdragen aan zoveel mogelijk andere sporters. Ik plaats informatieve posts op mijn Instagram en daarnaast wil ik ook een blog gaan starten op mijn website. Via deze community hoop ik eveneens veel vragen te kunnen stellen/beantwoorden over voeding en fitness!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertentie:

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Berichten

    • Weeral iets bijgeleerd. Denk ook dat medial head (misschien daarom) niet zo vaak getraind wordt als long head.
    • Ik ga even de contrarian uithangen met onderstaande link die ik vond met Brad Schoenfeld. De triceps zijn aangehecht aan de Ulna. Voel maar eens aan het uitstekende knobbeltje aan je elleboog. Daar zit de tricep aangehecht. Terwijl je daar voelt roteer je pols dan eens. Beweegt die aanhechting van plaats? Nee, alleen de spieren van de voorarm bewegen. Dus, ik denk dat het geen enkele toegevoegde waarde heeft. https://twitter.com/BradSchoenfeld/status/676034580789501953  
    • I am starting an Ostarine cycle (my first Sarm cycle) & I need help deciding on dosage and cycle length. 20 mg of Ostarine for 12 weeks or 30 mg of Ostarine for 8 weeks?? Which one will be better for bulking? Also, what is recommended for PCT, or do I even need PCT?
  • Sponsors